Kezdőlap    All Products    Utalvány    Famulett Ajándékutalvány

Famulett Ajándékutalvány

Elérhetőség: Rendelhető

 
10 000 HUF

[~25.84 EUR]
Amennyiben Colibri Club tag vagy, a kapott pontjaid felhasználhatod a termék vásárlásakor.
Így a termék ára:
9 800 HUF + 10 Pont
[~25.32 EUR]
A termék megvásárlásához nem rendelkezel elég ponttal.

 
A termék kifizethető az alábbi módon (1 db. termékre számolva)
Kedvezmény Utalvány, maximum: 0.49 EUR
Bonusz Utalvány maximum: 0.00 EUR
Utalvány (teljes összeg) 25.84 EUR
 
Ajándékozd meg Szeretteidet egy Famulett worksoppal Somogyi Eszter vezetésével. A megvett utalványt egy éven belűl beválthatjátok. Az utalványt a webirodátokba a "Vásárlási utalványaim" menüpontjában fogjátok megtalálni. 
 
Partnerünk az alábbi országokba biztosítja a kiszállítást:
Magyarország
>

Egy éjszaka azt álmodtam, hogy támogató amuletteket készítek.
Az összes részletet tisztán láttam ...hogy milyen fából szabad és miből nem, mivel formálhatom, mivel nem, illatosíthatom-e, fényesíthetem-e stb....és akkor reggel nekiláttam. Fogalmam sem volt akkor még igazából, hogy mit is csinálok.
Mindez 2021 tavaszának végén történt. Azóta hónapokat hangolódtam különböző fákhoz, hallgattam a Természetet, vártam, figyeltem, tanultam Tőle. Az elmúlt másfél évben nagyon sok amulett találta meg a gazdáját és számomra sokszor még mindig hihetetlen történetek érkeznek vissza Tőletek...gyógyulások, kapcsolódások, elengedések, változások. A Természet támogató ereje, amit mi is bármikor behÍvhatunk az életünkbe, mára egyszerűen végtelennek, határtalannak és igen kreatívnak tűnik. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ennek a folyamatnak egy kis szakaszon a része lehetek.
Az amulettek erős energetikával rendelkeznek. Nem töltök beléjük semmit, a hozott muníciójuk és a forma, mint rezgés, adja meg végső minőségüket. Önmagukban, -önmunka, odaszentelt minimális figyelem vagy változási hajlandóság nélkül - SEMMIT sem csinálnak. De ha egy icipici energiát is mozgósítunk annak érdekében, amit szeretnénk, ehhez a rezgéshez már hozzá tudnak kapcsolódni és mint egy hátszél támogatnak minket az életünkben.
Az oldalon folyamatosan szoktam közölni visszajelzéseket, változásokat, gyógyulásokat, hiszem, hogy ezek mindannyiunkat motiválnak, segítenek hinni és bízni egy nálunk sokkalta nagyobb és intelligensebb Rendszer gondoskodásában.
Vannak női, férfi, gyermek amulettek, tértisztítók, védelmezők meg még milliónyi mindenféleség. Valamennyi folyamatunk a Természet egy kis darabkáját képezi le, így szinte mindenféléhez kérhetjük az amulettek támogatását. (Lelki, mentális, testi, önismereti folyamatok stb.) AZ Eladó amulettek, Férfi Amulettek és az Akciós amulettek mappákban találjátok a kész darabokat, illetve lehet személyre szóló amulettet is rendelni.
Aki szeretné, meg tudja vásárolni azt, amelyik megszólítja. Ha valamelyik a tiéd, írj itt az oldalnak üzenetet és csatold a választott amulett fotóját. A személyre szóló amulettek egyedi dolgait, rendelésének módját külön leírásban találjátok.
Az amulett mellé „Használati javallat” jár, de ezt majd elolvassa, aki kapja.

Scroll

NAME

IMG
PRICE